Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ

Ο Έλληνας ερασιτέχνης αστροναύτης Ιάσωνας Καραμήτρος απέδειξε μια καλή το σχήμα της Γης. Γνωρίζοντας τους κίνδυνους, μετέτρεψε ένα παλιό Ford Fiesta σε διαστημόπλοιο . Το όλο εγχείρημα έγινε υπό άκρα μυστικότητα μιας και είναι σίγουρο ότι η NASA θα το σαμπόταρε. Έτσι ο τολμηρός αστροναύτης έβγαλε την πρώτη πραγματική φωτογραφία της Γης από το διάστημα, που αποδεικνύει ότι η Γη είναι ΕΠΙΠΕΔΗ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον γνωστό δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, απάντησε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι της αποστολής ήταν να βρει μεγάλο ντεπόζιτό για την βενζίνη αλλά κυρίως να το γεμίσει, μιας και η τιμή της αμόλυβδης είναι στα ύψη. Ευτυχώς, όπως εξήγησε έκανε μετατροπή σε υγραεριοκίνηση αλλιώς η αποστολή δεν θα γινόταν.

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι η συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν έφτασε τον θόλο και άγγιξε τον πολικό αστέρα. Με χαρά και περηφάνια δήλωσε ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που φτάνει στα άστρα και τα αγγίζει. Σε ερώτηση για το πως ήταν ο Πολικός Αστέρας απάντησε ότι ήταν κρύος.
Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα να έχει τέτοια παλληκάρια. Πάλι ένας Έλληνας έδωσε την οριστική λύση και ξεσκέπασε την απάτη της περιστρεφόμενης μπάλας. Δυστυχώς όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η NASA θα προσπαθήσει να αποκρύψει το γεγονός. Για αυτόν τον λόγο διαδώστε όσο μπορείτε.